Skip to main content

VELKOMMEN TIL NM ELSERVICE

AUTORISERET EL-INSTALLATØR

VARMEPUMPESERVICE UDFØRES AF KMO-CERTIFICERET KØLEMONTØR


Regelmæssig service af varmepumpe

Har du en varmepumpe i dit hjem eller i din virksomhed, og er det blevet tid til det regelmæssige serviceeftersyn? Hvis du leder efter en autoriseret el-installatør med speciale inden for blandt andet varmepumpeservice, så står vi hos NM Elservice klar til at hjælpe dig.

Vi er både autoriseret el-installatør, KMO-certificeret kølemontør og godkendt VE-installatør. Vi tilbyder foruden levering og montering af varmepumper også varmepumpeservice. Vi henvender os til både privatpersoner og erhvervskunder i blandt andet Tune, Køge, Holbæk og omegn, men vi har også kunder på resten af Sjælland.

5 fordele ved at lade os stå for din varmepumpeservice

Der er mange gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan vælge at lade os stå for din varmepumpeservice. Her kan særligt fremhæves følgende 5 fordele:

  1. Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag
  2. Vi arbejder kvalitetsbevidst
  3. Vi lægger vægt på en høj faglighed
  4. Vi udfører altid vores arbejde til den aftalte tid
  5. Vi bruger den nødvendige tid på kompetent kunderådgivning

Hvad koster et varmepumpe-eftersyn?

Vores priser på service på varmepumpe varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvilken type varmepumpe vi skal efterse og servicere, samt om du ønsker en fast aftale på varmepumpeservice, eller om du blot har brug for vores hjælp en enkelt gang.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på en aftale, der dækker lige netop dine behov. Det kan for eksempel være, at du ønsker, at vi både skal stå for monteringen af en ny varmepumpe og samtidig varetage den efterfølgende varmepumpeservice.

Da vi er godkendt af Energistyrelsen som VE-installatør, har du som kunde mulighed for at søge tilskud til luft til vand varmepumper og dermed få en endnu billigere pris på varmepumpeservice.

Kontakt os og hør mere eller få kompetent rådgivning

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde med varmepumper, hvis du har nogle spørgsmål angående vores varmepumpeservice, eller hvis du har brug for kompetent rådgivning.  

VIL DU VIDE MERE?

    Har du brug for en el-installatør, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 48 timer