VELKOMMEN TIL NM ELSERVICE

AUTORISERET EL-INSTALLATØR

PROFESSIONEL MONTERING AF VARMEPUMPER


Få monteret din varmepumpe allerede nu

Når du bestiller NM Elservice til at stå for montering af varmepumper hos dig, følger hele pakken med. Vi har stor erfaring med luft til luft varmepumper, og vi både monterer, installerer og laver service på din varmepumpe.

Vi er godkendt af Energistyrelsen som VE-installatør og har derfor monteret utallige varmepumper i Tune, Køge, Holbæk og i de omkringliggende byer. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os for hjælp til valg, levering og montering af din nye luft til luft varmepumpe.

Med en luft-til-luft varmepumpe sparer du over tid penge. Pumpen giver en god besparelse på din varmeregning, og den kan derfor tjene sig selv ind igen efter nogle få år. Endvidere kan den anvendes til køling, på de mest varme sommerdag. Kort sagt: Den har mange fordele!

De bedste pumper på markedet

Vi forhandler kun de bedste varmepumper på markedet, så du skal ikke tvivle på kvaliteten ved køb og montering af varmepumpe hos os. En anden fordel ved en luft til luft varmepumpe er, at den producerer varme i dit hjem på en ren og miljøvenlig måde.

Er du interesseret i levering og montering af varmepumper i hjemmet eller på arbejdspladsen? Vi yder naturligvis også service på varmepumper, hvis du har behov for dette. Vi er altid grundige i vores arbejde, og vi har mere end 20 års erfaring i firmaet. Derfor er du i trygge hænder, når du vælger os til at montere din varmepumpe.

Vi giver dig ligeledes et uforpligtende og godt tilbud på montering af dine varmepumper, samt vejleder og rådgiver dig gerne om monteringsprocessen. Vi søger tilskud til din nye varmepumpe, og modregner det i din faktura. Vi rådgiver dig også om håndværkerfradrag for monteringen.

Hør mere om montering af varmepumper

Kontakt os i dag for at få et tilbud på montering af varmepumper. Vi besvarer også gerne eventuelle spørgsmål du måtte have. Kontakt os på telefon 40 76 73 69 eller e-mail niels@nm-elservice.dk. Vi laver alle vores aftaler om varmepumpemontering, over telefon eller e-mail. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål.

NM Elservice er KMO certificeret kølemontør, for din og miljøets sikkerhed!

VIL DU VIDE MERE?

    Har du brug for en el-installatør, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 48 timer

    Mere end 30 års erfaring

    Høj faglighed og kunderådgivning