Velkommen til NM Elservice

AUTORISERET EL-INSTALLATØR

MONTERING AF VARMEPUMPE MED HELE PAKKEN

Når du bestiller NM Elservice til at stå for montering af din varmepumpe, følger hele pakken med. Vi har stor erfaring med luft til luft varmepumper, og vi både monterer, installerer og laver service på din varmepumpe.

Vi har monteret utallige varmepumper på hele Sjælland og Lolland/Falster. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os for hjælp til valg, levering og montering af din nye luft til luft varmepumpe.

Spar penge på din varmeregning med luft-til-luft varmepumpe Der findes flere gode grunde til at vælge en luft til luft varmepumpe. Pumpen giver en god besparelse på din varmeregning, og den kan derfor tjene sig selv ind igen, efter nogle få år. Endvidere kan den anvendes til køling, på de mest varme sommerdag.

Optimer dit energiforbrug med montering af varmepumpe, hos os. Vi har kunder på hele Sjælland og er eksperter i montering af blandt andet luft til luft varmepumper.

Vi forhandler kun de bedste varmepumper på markedet, så du skal ikke tvivle på kvaliteten ved køb og montering af varmepumpe, hos os.

En anden fordel ved en luft til luft varmepumpe er, at den producerer varme i dit hjem på en ren og miljøvenlig måde.

Er du interesseret i levering og montering af varmepumpe i hjemmet eller på arbejdspladsen? Vi yder naturligvis også service på varmepumper, hvis du har behov for dette, eller hvis uheldet skulle være ude.

Kontakt os i dag for montering af varmepumpe Ønsker du en ny varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 76 73 69 eller e-mail niels@nm-elservice.dk. Vi laver alle vores aftaler om varmepumpemontering, over telefon eller e-mail.

Vi er altid grundige i vores arbejde, og vi har mere end 20 års erfaring i firmaet. Derfor er du i trygge hænder, når du vælger os til, at montere din varmepumpe.

Vi giver dig ligeledes et uforpligtende og godt tilbud på montering af dine varmepumper, samt vejleder og rådgiver dig gerne om monteringsprocessen.

Vi søger tilskud til din nye varmepumpe, og modregner det i din faktura. Vi rådgiver dig også om håndværkerfradrag for monteringen.

Regeringen har netop vedtaget reduktion af el-afgiften for elforbrug til opvarmning, så du nu får endnu større fordel af en varmepumpe.

NM Elservice er KMO certificeret kølemontør, for din og miljøets sikkerhed !

Vil du vide mere?

Har du brug for en el-installatør, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 48 timer